TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Şarköy'de Doğalgazın İlk Kıvılcımı Çaktı
08/11/2019 16:55:13
Şarköy'de Doğalgazın İlk Kıvılcımı Çaktı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy ilçesinde ilk doğalgaz abonesi olan Mehmet Acar'ın evine misafir olarak doğalgazın Acar ailesine ve tüm Şarköy halkına hayırlı olmasını temenni etti.

2017 yılında Şarköy ilçesinde başlatılan doğalgaz bağlantı çalışmalarında sona gelindi ve Şarköy ilçe merkezi başta olmak üzere bazı mahallelerde doğalgaz kullanımına başlandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da bu kapsamda ilçede ilk doğalgaz abonesi olan Mehmet Acar isimli vatandaşın evine misafir olarak doğalgazın Acar ailesine ve tüm Şarköylülere hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

"Halkımızın Yararına Olan Her Türlü Çalışmayı Destekliyoruz"

Doğalgaz kullanımı ile birlikte çevre kirliğinin önüne geçileceğini ifade eden Başkan Kadir Albayrak, "Doğalgaz hizmetine kavuşan vatandaşlarımızın mutluluğunu paylaşıyoruz. Acar ailesine doğalgaz için hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendilerine kahve ve börek ikramı için teşekkür ediyoruz.  Büyükşehir Belediyesi olarak, halkımızın yararına olan her türlü çalışmayı destekliyoruz. Doğalgaz hatlarının kurulumu esnasında yapılan kazı çalışmalarının üstyapıda meydana getirdiği olumsuzlukları Şarköy Belediyemiz ile iş birliği içerisinde çalışarak en kısa zamanda gidereceğiz. Tüm bu hizmetlerin Şarköy halkına hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

Acar ailesine ziyarette, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var da Başkan Kadir Albayrak'a eşlik etti.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.