TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak Malkara ve Hayrabolu'nun Kurtuluş Törenlerine Katıldı
14/11/2019 13:43:39
Başkan Albayrak Malkara ve Hayrabolu'nun Kurtuluş Törenlerine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara ve Hayrabolu ilçelerinin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma törenlerine katıldı.

Malkara Kaymakamlığı önünde gerçekleşen çelenk sunma töreninde Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra; Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer ve İlhami Özcan Aygun, Malkara Kaymakamı Erkan Karahan, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 95. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Alb. Erkan Yıldız, STK'lar, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Şehitlik Abidesi'ndeki saygı atışının ardından son buldu.

Başkan Kadir Albayrak Malkara'daki törenin ardından Hayrabolu'nun düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıl dönümü nedeniyle düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Hayrabolu Kaymakamlığı önünde gerçekleşen törende Başkan Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Hayrabolu Kaymakamı Mehmet Sülün, Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan, STK'lar, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Protokol üyeleri tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından son buldu.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.