17 Kasım Şarköy'ün Kurtuluş Bayramı Kutlu Olsun
16/11/2019 20:07:24
17 Kasım Şarköy'ün Kurtuluş Bayramı Kutlu Olsun

Güzel ilçemiz Şarköy'ün düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

"Biz Türkler bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklale timsal olmuş bir milletiz" diyen Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde yurdumuzu elimizden almak isteyen düşmanlara karşı birleşen milletimiz, İstiklal Mücadelemizi eşsiz bir zaferle taçlandırmıştır. Özgürlük ve bağımsızlık şuuruyla hareket eden milletimiz, bu mücadelesiyle esaret altındaki uluslara örnek olmuştur.

Cumhuriyet nesilleri olarak Atatürk'e, güzel topraklarımızı vatan yapan aziz şehitlerimize ve istiklal mücadelemizin kahramanlarına vefa borcumuz var. Tarihsel sorumluluğumuzun bilinciyle Cumhuriyet değerlerini, Atatürk ilke ve devrimlerini yaşatmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 17 Kasım Şarköy'ün Kurtuluş Bayramı'nı kutluyor, yurdumuzun kurtarıcısı ve Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı