TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
KAMUOYUNA DUYURU
19/11/2019 09:47:40
KAMUOYUNA DUYURU

Süleymanpaşa ilçemizde Osmanlı Ajans tarafından düzenlenmesi planlanan 1. Tekirdağ Kahvaltı ve Gastronomi Festivali'yle ilgili ilan ve tanıtımlarda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonun paydaşı olarak gösterilmesi nedeniyle açıklama yapılması zorunluluğu doğmuştur.

Her ne kadar internet ve sosyal medyada yer alan ilanlarda 20 Kasım - 1 Aralık 2019 tarihlerinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Osmanlı Ajans iş birliğiyle 1. Tekirdağ Kahvaltı ve Gastronomi Festivali düzenleneceği belirtilmiş ise de organizasyonun düzenlenmesinde kurumumuzun iş birliği ve paydaşlığı söz konusu değildir. İlgili firma kurumumuza yaptığı müracaatta yalnızca yer talebinde bulunmuştur. İlanlarda kurumumuzun da ismine yer verilerek reklam yapıldığı anlaşılmıştır.

1. Tekirdağ Kahvaltı ve Gastronomi Festivali adı altında düzenlenecek organizasyonda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin yer almadığı, internet ve sosyal medyada yayınlanan ilan ve tanıtımların kurum yönetiminin bilgisi ve rızası dışında hazırlandığı hususu kamuoyunun bilgilerine saygıyla arz olunur.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.