Muratlı Protokolünden Başkan Kadir Albayrak'a Ziyaret
19/11/2019 15:05:50
Muratlı Protokolünden Başkan Kadir Albayrak'a Ziyaret

Muratlı Kaymakamı İsmail Altan Demirayak, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve Muratlı Organize Sanayi Bölge Müdürü Fatih Özgen, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret ettiler.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Muratlı ilçesinde önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek olan yatırım ve hizmetlerin ele alındığı ziyarette, Başkan Kadir Albayrak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve ortak akılla Muratlı ilçesine güzel hizmetler yapılacağını söyledi. Muratlı Kaymakamı İsmail Altan Demirayak, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve Muratlı Organize Sanayi Bölge Müdürü Fatih Özgen de beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Kadir Albayrak'a misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür ettiler.