Başkan Albayrak Yağmur ve Şükür Duasına Katıldı
20/11/2019 14:49:30
Başkan Albayrak Yağmur ve Şükür Duasına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara ilçesine bağlı Kavakçeşme Mahallesi'nde, 8 mahalleden vatandaşın katılımıyla düzenlenen şükür ve yağmur duası etkinliğine katıldı.

Etkinliğe Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda, çiftçiler ve vatandaşlarla birlikte yağmur ve bereket için dua eden Başkan Kadir Albayrak, tüm vatandaşlara bereketli ve huzurlu bir yıl temennisinde bulundu. Vatandaşlar da Başkan Albayrak'a yağmur ve şükür duası etkinliğinde yanlarında bulunduğu için teşekkür ettiler.