TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak Süleymanpaşa'da Devam Eden Çalışmaları İnceledi
26/11/2019 08:56:25
Başkan Albayrak Süleymanpaşa'da Devam Eden Çalışmaları İnceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesinde yapımı devam çalışmaları yerinde inceledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin daha yaşanılabilir ve modern bir Tekirdağ için çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda yapımına başlanılan Süleymanpaşa ilçesi Sebze ve Meyve Toptancı Hali ile Su Ürünleri Hali, yakın zamanda vatandaşların hizmetine sunulacak. Başkan Kadir Albayrak da yapımları tüm hızıyla süren tesislerin inşaatlarını inceleyerek Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkan Vekili Sinan Türkoğlu'ndan konu ile ilgili bilgi aldı.

"ÇALIŞMALARIMIZA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYORUZ"

Başkan Albayrak burada yaptığı açıklamada, "Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak ve daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Süleymanpaşa Sebze ve Meyve Toptancı Halimiz 2020 yılının Ocak ayında, Su Ürünleri Halimiz ise 2020 Balık Sezonunda faaliyetlerine başlayacaktır. Tesislerimizin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum," dedi.

SEBZE VE MEYVE HALİ 4 ANA BİNADAN OLUŞUYOR

Süleymanpaşa Sebze ve Meyve Hali, hal binası, idari bina, sandık deposu ve kantar ve güvenlik binası olmak üzere 4 ana bölümden oluşuyor. Hal binasında 30 dükkan, satış alanı ve çay ocağı bulunuyor. İdari binada yönetici odası, zabıta birimleri, ilk yardım birimi, mescit, toplantı odası, yemekhane ve mutfak yer alıyor. Sandık deposu ise 30 adet depodan oluşuyor.

SÜLEYMANPAŞA MODERN BİR SU ÜRÜNLERİ HALİNE KAVUŞACAK

5.272 metrekare kapalı alana sahip Süleymanpaşa Su Ürünleri Hali bodrum, zemin ve 1. kat olmak üzere 3 kattan oluşuyor. Tesis bünyesinde 10 soğuk hava deposu, 10 büro, buz deposu, çöp odası, mezat alanı, ürün kabul salonu, ürün çıkış salonu, otopark, restoran, çay ocağı, soyunma odaları ve idari birimler yer alacak.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.