TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak'tan Genç Öğrencilere Öğüt " MUTLAKA EN AZ BİR YABANCI DİL ÖĞRENİN"
03/12/2019 16:46:00
Başkan Albayrak'tan Genç Öğrencilere Öğüt

Deniz Deneri, Berkay Oraman ve Aras Son  adlı öğrencileri ziyaret etmek üzere Tekirdağ Merkez Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Doğa Koleji ve Aka Kolejini ziyaret eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak öğrencilerle birebir tanıştı.

Genç öğrencilerle konuşan Başkan Albayrak yabancı dilin önemine dikkat çekerek "  sizden okullarınızdan mezun olurken en az bir yabancı dil öğrenmenizi istiyorum. Bizim zamanımızda eskiden bu kadar ileri teknoloji yoktu bizler belki tam  isteklerimizi yerine getiremedik ama şimdi okullarımızda çok ileri teknoloji var, sizler de bu ileri teknolojiyi kullanarak en az bir dil olmak üzere mutlaka birkaç yabancı dil öğrenin. O öğrendiğiniz yabancı dili de ana diliniz Türkçe gibi konuşun. Bir dil bir bir insan demektir" diyerek öğüt verdi.

"ATATÜRK İLKE VE  İNKİLAPLARI YOL GÖSTERİCİNİZ OLSUN"

Türkiye'nin geleceğinin Atatürk gençliğinde olduğunu anlatan Başkan Albayrak"  Yurdumuzun kurtarıcısı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve inkılapları da yol göstericiniz olsun" dedi. Öğrencilerle fotoğraf çektiren Albayrak tüm öğrencilere derslerinde başarılar diledi.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.