Başkan Albayrak'tan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'e Ziyaret
04/12/2019 10:45:04
Başkan Albayrak'tan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'e  Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'i makamında ziyaret etti.

Başkan Kadir Albayrak'ın Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'e gerçekleştirdiği ziyarette ilçede devam eden ve planlanan çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelerdeki çalışmaların devam ettiğini ve 2020 yılında yeni yatırımların gerçekleşeceğini belirtti ve "İlçe belediye başkanlarımız ile sık sık bir araya gelerek çalışmalarımız hakkında görüş alışverişinde bulunuyoruz. Tekirdağ sanayi, tarım ve hayvancılık, lojistik gibi birçok özelliği barındıran bir şehir. Biz de çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz." dedi.