İSYÖN Yönetim Kurulu Başkanı'ndan Başkan Albayrak'a Ziyaret
29/11/2019 16:47:41
İSYÖN Yönetim Kurulu Başkanı'ndan Başkan Albayrak'a Ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Günaydın, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret etti.

Tarım politikaları ve tarımsal çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan ve Sertaç Balyemez ile Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Aslan da yer aldı.

Başkan Kadir Albayrak ziyaret sonunda İSYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Günaydın'a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Gökhan Günaydın da Başkan Albayrak'a gösterdiği misafirperverlik nedeniyle teşekkür etti.