Fidanları Toprakla Buluşturuyoruz
02/12/2019 14:52:39
Fidanları Toprakla Buluşturuyoruz

Geleceğe daha yeşil bir Tekirdağ bırakma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, fidanları toprakla buluşturmaya devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile TEMA Vakfı Tekirdağ Temsilciği işbirliğinde, 05 Aralık 2019 Perşembe Günü saat 13:00'te Muratlı Yolu üzerinde bulunan Eski Çöplük alanında ağaçlandırma etkinliği gerçekleştirilecek.

Yaklaşık 5 dönümlük alanda, 350 çocuk ve gencin elleri ile fidanların toprakla buluşacağı ağaçlandırma etkinliğinin önemine değinen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak daha yeşil bir Tekirdağ için çalışıyoruz. Hem çocuklarımıza ve gençlerimize, ağaçlandırma bilincini aşılamak hem de Tekirdağ'ımızı yeşillendirme çalışmalarımıza bir yenisini daha eklemek için, TEMA Vakfı Tekirdağ temsilciliği ile ortaklaşa düzenlediğimiz fidan dikim etkinliğimize tüm halkımızı bekliyoruz" dedi.