TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Büyükşehir Belediyesi'nden Gençler İçin Büyük Proje
11/12/2019 08:55:33
Büyükşehir Belediyesi'nden Gençler İçin Büyük Proje

Hayata geçirdiği insan odaklı projelerle her zaman vatandaşın hizmetinde olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde toplam 4 milyon 442 bin 700 TL'lik yatırım bedeli ile inşa edilen 14 halı sahayı Tekirdağlıların hizmete sundu.   

2016 yılında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın, gençleri spora teşvik etmek ve sosyal aktivite alanları oluşturmak amacıyla verdiği talimatla Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen proje kapsamında 7 ilçede toplam 14 halı sahanın yapımı tamamlandı ve bu halı sahalar vatandaşların hizmetine sunuldu.

Ağırlıkla kırsal mahallelerde uygulanan halı saha projesi çerçevesinde Saray ilçesinde 5, Kapaklı ilçesinde 3, Muratlı ilçesinde 2 ve Ergene, Süleymanpaşa, Hayrabolu, Şarköy ilçelerinde de birer halı saha inşa edildi.

  "İnsan Odaklı Bir Yönetim Anlayışı Benimsiyoruz"

Proje hakkında bir değerlendirme yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Halkımızla iç içe ve insan odaklı bir yönetim anlayışı benimsiyoruz. Bu doğrultuda halkımızdan gelen taleplere önem veriyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, onların ilgilerini sportif faaliyetlere yönlendirmek ve gençlerimize sahip çıkmak adına 2016 yılından bu yana özellikle kırsal mahallelerimizde halı sahalar inşa ediyoruz. Bu doğrultuda 7 ilçemizde toplam 14 halı saha tamamladık ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, halı sahalarımızın tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak bundan sonra da her alanda geniş bir hizmet yelpazesi ile vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.