TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Büyükşehir Belediyesi Saray'da Modern Köprü Yapımına Başladı
12/12/2019 12:45:04
Büyükşehir Belediyesi Saray'da Modern Köprü Yapımına Başladı

2019 yılında başlattığı yol yapım çalışmaları konusunda büyük bir atılım gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde modern yol ve köprü çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Saray ilçesinin Küçükyoncalı Mahallesi'nde Köy İçi Köprüsü yapımına başlandı.

33 METRE UZUNLUĞUNDAKİ KÖPRÜ DÖRT BÖLÜMDEN OLUŞACAK

Kasım ayında yapımına başlanan köprü, en yakın zamanda tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulmuş olacak. 33 metre uzunluğunda ve 4,5 metre yüksekliğinde olan Küçükyoncalı Köy İçi Köprüsü, ikili kemer ayaklık ve tek açıklıktan oluşacak. Köprünün yapımında ayrıca kazıklı temel sistem kullanılacak. Oto korkuluk, yaya korkuluğu, taşıt yolu ve yaya yolu olmak üzere 4 bölümden oluşacak olan Köy İçi Köprüsü vatandaşlara daha konforlu ve daha modern ulaşım hizmeti sunacak.

"YOL YAPIM ÇALIŞMALARINDA BÜYÜK BİR ATILIM GERÇEKLEŞTİRİYORUZ"

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, büyükşehir belediyesi olarak il genelinde yol yapım çalışmalarına büyük bir önem verdiklerini belirterek, "2019 yılında yol yapım çalışmalarında büyük bir atılım gerçekleştiriyoruz. Tüm ilçelerimizde hem yeni yollar yapılıyor hem de var olan yollarda bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Küçükyoncalı Köy İçi Köprüsü'nün şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.