TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Yol Yapım Çalışmalarımız Aralıksız Bir Şekilde Devam Ediyor
17/12/2019 16:08:11
Yol Yapım Çalışmalarımız Aralıksız Bir Şekilde Devam Ediyor

2019 yılı içerisinde il genelinde kapsamlı bir yol yapım çalışması gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Şarköy ilçesine bağlı Kocaali Mahallesi, Kızılcaterzi Mahallesi ve yazlık konut yerleşimleri bağlantı yolunda başlattığı 27 bin 300 metrekarelik sathi kaplama yol çalışmasını tamamladı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından il genelinde yürütülen yol yapım çalışmaları belli bir program dâhilinde devam ediyor. Bu kapsamda Şarköy ilçesine bağlı Kocaali Mahallesi, Kızılcaterzi Mahallesi ve yazlık konut yerleşimleri bağlantı yolunda Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler tarafından yürütülen 27 bin 300 metrekarelik sathi kaplama yol yapım çalışmaları tamamlandı. 

"Yol Yapım Çalışmalarımızda İl Genelinde Büyük Bir Mesafe Kat Ettik"

Tamamlanan çalışma hakkında bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "İl genelinde 2019 yılı içerisinde yürüttüğümüz yol yapım çalışmalarımızda büyük bir mesafe kat ettik. Belli bir program çerçevesinde yürüttüğümüz yol yapım çalışmalarımızda halkımızın ihtiyaçlarını gözeterek hareket ediyoruz. Halkımızın refahı için yürüttüğümüz bu çalışmalarımıza önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz" dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.