Malkara İlçemizin, Sağlamtaş Mahallesinde Yıkılma Tehlikesi Tespit Edilinilen Menfezin, Araç Trafiğine Kapatılarak 12 Saat İçinde Yenileme Çalışması Tamamlanmış Olup Araç Trafiğine Açılmıştır.
20/12/2019 10:29:55

Malkara İlçemizin, Sağlamtaş Mahallesinde Yıkılma Tehlikesi Tespit Edilinilen Menfezin, Araç Trafiğine Kapatılarak 12 Saat İçinde Yenileme Çalışması Tamamlanmış Olup Araç Trafiğine Açılmıştır. Çalışmaları Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı, Metin PAKDİL Ve Fen İşleri Yol Şube Müdürü, Hasan GÖNÜL Yerinde İncelemelerde Bulundu.