TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Büyükşehir Belediyesi'nin Wi-Fi Hizmetinden 70.000 Vatandaş Faydalandı
25/12/2019 14:36:49
Büyükşehir Belediyesi'nin Wi-Fi Hizmetinden 70.000 Vatandaş Faydalandı

Sosyal Belediyecilik kapsamında başarılı projelere imza atan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara sağlanan Wi-Fi hizmetinden 2019 yılı içerisinde il genelinde toplam 70.000 vatandaş ücretsiz olarak faydalandı.

İnsan odaklı projelerle il genelinde hizmetini sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz hizmet döneminden bu yana ücretsiz olarak verdiği Wi-Fi hizmetine kaliteyi de arttırarak devam ediyor. Bu kapsamda 2019 yılı içerisinde toplamda 70.000 vatandaş, Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından sağlanan Wi-Fi hizmetini kullandı.

500 bin metre kare kapsama alanına sahip olan ve Trakya Bölgesi'nin en kapsamlı Wi-Fi ağı konumunda bulunan Büyükşehir Belediyesi Wi-Fi hizmeti, yeni yıl ile birlikte Süleymanpaşa ilçesi Merdivenli Park ve Tekirdağ Kent Meydanı ile Çerkezköy ilçesindeki Kent Park'ta da faaliyete sokulmasının ardından kapsama alanı yaklaşık 700 bin metrekareye yükselecek.

"Wi-Fi Hizmetimiz, Trakya Bölgesi'ndeki En Kapsamlı Hizmet Konumunda Bulunuyor"

Konu hakkında bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Klasik belediyecilik hizmetinin yanında sosyal belediyecilik kapsamında insana dokunur projeler üretiyoruz. Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığımız, sosyal alanlarda vatandaşlarımızın faydalanabilmesi için ücretsiz olarak Wi-Fi hizmeti veriyor. Wi-Fi hizmetimiz, Trakya Bölgesi'nde bu anlamda verilen en kapsamlı hizmet konumunda bulunuyor. Modern bir şehircilik anlayışı ile çıktığımız hizmet yolunda, değerli Tekirdağlılara her alanda en kaliteli hizmeti vermek amacıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.