Başkan Kadir Albayrak'tan Alpay Var'a Ziyaret
25/12/2019 13:56:52
Başkan Kadir Albayrak'tan Alpay Var'a Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var'ı makamında ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Şarköy ilçesinde gerçekleştirilecek olan yatırım ve çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyaret sonrasında Başkan Kadir Albayrak, Alpay Var'a göstermiş olduğu misafirperverlik nedeniyle teşekkür etti.

"HER ŞEY DAHA MODERN VE YAŞANILABİLİR BİR TEKİRDAĞ İÇİN"

Ziyaret sonrasında konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, "Planlanan program dâhilinde ilçelerdeki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şarköy hem doğası hem tarımsal ürünleri hem de tarihi ile son derece önemli bir ilçemiz. Biz de Şarköy'deki çalışmalarımızı bu doğrultuda yürütüyoruz. Kırsal Turizm Projemiz bunun bir örneğidir. 2020 yılında da diğer ilçelerimizde olduğu gibi Şarköy'de de hayata geçireceğimiz projelerimiz var. Her şey daha modern ve yaşanılabilir bir Tekirdağ için," dedi.