Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi Yeni Binasında Hizmette
26/12/2019 12:09:35
Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi Yeni Binasında Hizmette

Daha önce Çerkezköy Kent Konseyi binasında hizmet vermekte olan "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi"  Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni otogar yanında  hizmete açılacak olan Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezine taşındı.

Çerkezköy'de bundan sonra fiziki şartları daha iyi bir binada hizmet vereceklerini belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri, Kadın Danışma Merkezlerinde  konularında uzman psikolog ve sosyal hizmet uzmanları  tarafından vatandaşlara danışma hizmeti verildiğini söylediler. Kadın danışma hizmeti almak isteyen vatandaşlar,  merkezlerden hizmet almak için 0 850 459 34 34 nolu telefondan ulaşıp randevu alabiliyor.

Kadın Danışma Merkezleri Çerkezköy'ün yanı sıra Çorlu ve Süleymanpaşa ilçelerinde de bulunuyor.