Büyükşehir Belediyesi'nden "Hanımeli Yöresel Ürünler Pazarı"
29/12/2019 16:48:28
Büyükşehir Belediyesi'nden

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kırsal Turizmi Geliştirme Projesi kapsamında Tekira AVM'de Hanımeli Yöresel Ürünler Pazarı kuruldu.

İki gün süren pazarda Tekirdağ genelindeki kadın girişimciler ürettikleri ürünleri vatandaşlarla buluşturdu. Karacakılavuz el dokumasından zeytine, el yapımı takılardan tarhanaya kadar birçok ürünün bulunduğu pazara vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Aslan'la birlikte pazarı ziyaret ederek buradaki kadın girişimcilere bol kazanç diledi. Başkan Kadir Albayrak yapmış olduğu açıklamada "Kadın girişimcilerimizin emeklerine vermiş olduğumuz destekten dolayı gurur duyuyoruz." dedi.