TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Malkara İlçesindeki Doğalgaz Çalışmalarıyla İlgili Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti
30/12/2019 10:58:45
Malkara İlçesindeki Doğalgaz Çalışmalarıyla İlgili Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Malkara Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ), Malkara ilçesinde önümüzdeki günlerde başlayacak olan doğalgaz çalışmaları ile ilgili bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Malkara Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve Büyükşehir Belediyesi, Malkara Belediyesi ile TESKİ bürokratları da yer aldı.

Toplantıda, Malkara ilçesinde gerçekleştirilecek olan doğalgaz çalışmaları ile ilgili değerlendirmeler yapılırken, sürece katkı sunma noktasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

"Doğalgazın Vatandaşlarımıza Hayırlı Olmasını Temenni Ediyorum"

Toplantı hakkında bir açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Malkara Belediyesi ve TESKİ yetkilileri ile birlikte Malkara ilçemizde başlayacak olan doğalgaz çalışmaları hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Doğalgazın ilçemize ve vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.