Küçükçekmece Belediye Başkanı Çebi ve Süleymanpaşa Kaymakamı Kaya'dan Başkan Albayrak'a Ziyaret
02/01/2020 15:50:51

İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ve Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret ettiler.

Belediye hizmet ve projelerinin ele alındığı ziyarette, İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ve Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, misafirperverliği dolayısıyla Başkan Kadir Albayrak'a teşekkür ettiler. Başkan Kadir Albayrak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çebi ve Kaya'ya çalışmalarında başarılar diledi.