TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak Personelin Yeni Yılını Kutladı
31/12/2019 18:02:03
Başkan Albayrak Personelin Yeni Yılını Kutladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2020 yılının yaklaşması nedeniyle belediye çalışanlarının yeni yılını kutladı.

Süleymanpaşa Karaevli Düğün Salonunda düzenlenen toplantıda konuşma yapan Başkan Albayrak, "Biz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak büyük, mutlu bir aileyiz. Zaman kavramı olmadan Tekirdağ için büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Bu anlamda tüm çalışanlarıma 2019 yılında gösterdikleri fedakarlık için teşekkür ediyorum. Yapılan anketler Büyükşehir olarak iyi çalıştığımızı gösteriyor. Aynı heyecan, istek, azim ve kararlılıkla 2020 yılında da çalışmaya, Tekirdağ'a hizmet etmeye devam edeceğiz. Tüm çalışanlarımızın Yeni Yılını kutluyor, yeni yılın huzur, mutluluk barış ve sevgi getirmesini diliyorum" dedi.

 Konuşmanın ardından Başkan Albayrak, Genel Sekreter Fatih Ünsal, Teski Genel Müdürü İbrahim İçöz, Genel Sekreter Yardımcıları Atabey Baytöre, Kaan Gaytancıoğlu, Emin Pehlivan, Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan, Sertaç Balyemez ve Daire Başkanları ile birlikte tüm çalışanlarla tek tek tokalaşarak yeni yılını kutladı.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.