TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLARI ANKARA'DA TOPLANDI
23/01/2020 10:03:31
BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLARI ANKARA'DA TOPLANDI

Bilgi İşlem Dairesi Başkanımız M. Hikmet ERZİNCAN ve Yönetim Bilgi Sistemleri Şube Müdürümüz Tamer ARTUN, Ankara'da Büyükşehir Belediyeleri Bilgi İşlem Dairesi Başkanları için düzenlenen toplantıya katıldı.

10.02.2018 tarih ve 30356 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 7099 sayılı Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Amacıyla Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile 5393 sayılı Belediye Kanununa ek madde 3 ve Geçici Madde 10 eklenerek e-Belediye Bilgi Sisteminin bütün Belediyelerde kullanılmasının zorunlu hale getirilmesi nedeniyle, uygulama sürecine dair bir yol haritası oluşturmak ve yön-eylem tespiti yapmak amacıyla düzenlenen toplantı, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirildi.

İlki 2019 yılı Kasım ayında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Koordinasyonunda gerçekleştirilen toplantının ikincisi 14.01.2020 tarihinde düzenlenendi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal ADIGÜZEL' in de katkıda bulunduğu toplantıya, 11 Büyükşehir Belediyesinin Bilgi İşlem Dairesi Başkanları ile bu Büyükşehir Belediyelerinin bilişimle ilgili faaliyet gösteren iştiraklerinin Genel Müdürleri katıldı.  Toplantıda e-Belediye uygulamasının getireceği pozitif-negatif durumların yanı sıra mevcut durum, altyapı ile entegrasyon aşamasında yaşanacak zorluklar ve bu zorlukları aşma çabalarının neler olması gerektiği tartışıldı.

3. toplantının 2020 Nisan ayında İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.