TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
DAİRE BAŞKANLIĞIMIZ AKILLI ŞEHİRLER VE BELEDİYELER KONGRESİNE KATILDI
23/01/2020 11:30:48
DAİRE BAŞKANLIĞIMIZ AKILLI ŞEHİRLER VE BELEDİYELER KONGRESİNE KATILDI

Bilgi İşlem Dairesi Başkanımız M. Hikmet ERZİNCAN ve Yönetim Bilgi Sistemleri Şube Müdürümüz Tamer ARTUN Ankara'da düzenlenen Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi programına katıldı.

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından, Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı işbirliğiyle 15-16 Ocak 2020 tarihlerinde Ankara ATO Congresium'da gerçekleştirilen programa, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve konuyla ilgili Büyükşehir Belediyeleri yöneticileri katıldı.

Akıllı şehirlere geçiş sürecine ivme kazandırmayı hedefleyen etkinliğin ilk gününde  "Akıllı Şehirler İçin Temel Politikalar", "Yenilikçi Yerel Politikalarla Dönüşen Şehirlerimiz" ve "Akıllı Şehirler ve Uluslararası İşbirliği" başlıklı üç ana oturum gerçekleştirildi. Kongrenin ikinci günü "Akıllı Şehir Teknolojileri" başlığında gerçekleştirilen panelle başladı. 12 panel ve 6 seminerle devam eden kongre kapsamındaki panel ve seminerlerde, belediyeler, akademisyenler ve özel sektör temsilcileri tarafından akıllı şehir teknolojileri, akıllı çevre ve doğa kaynaklı çözümler, akıllı şehirlerde yatırım ve finans yönetimi, akıllı bölge uygulamaları, akıllı şehir mimarisi, bilgi güvenliği gibi konular irdelenerek ortaya çıkan sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldı. 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.