TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden Elazığ ve Malatya'ya Yardım Eli
27/01/2020 15:21:50
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden Elazığ ve Malatya'ya Yardım Eli

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından, Elazığ ve Malatya'da yaşanan depremde zarar gören vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere, AFAD ve Tekirdağ Valiliği'nin koordinasyonunda hazırlanan deprem yardım malzemeleri  yola çıkarıldı.

27 Ocak 2020 Pazartesi günü bir kamyon ile yola çıkarılan yardım malzemeleri, en kısa sürede Elazığ ve Malatya'daki depremzedelere ulaştırılacak.

Elazığ ve Malatya'da yaşanan depremde zarar gören vatandaşlara teslim edilmek üzere gönderilen yardım kamyonunun uğurlanmasına, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç, AFAD İl Müdürü Recep Erol ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Emin Pehlivan katıldı.

"Depremde Zarar Gören Vatandaşlarımızın Acısını Paylaşıyoruz"

Yardım kamyonunun uğurlanması öncesinde bir konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, "Depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı olarak kurtulan afetzedelere ise acil şifalar diliyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, depremde zarar gören vatandaşlarımızın acısını paylaşıyoruz. Tüm halkımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ise tüm Türkiye'nin Elazığ ve Malatya için tek yürek olduğunu, bu anlamda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin yaptığı insani yardımın çok anlamlı olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından içerisinde giyim, gıda, elektrikli ısıtıcı, bebek bezi ve hijyen vb. malzemelerin yer aldığı yardım kamyonu depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıkarıldı.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.