Yol Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam
05/02/2020 13:07:04
Yol Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam

Tekirdağ'ın her yerinde geniş bir hizmet yelpazesi ile faaliyetlerini sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri tarafından Demirli Katı Atık Bertaraf Tesisi'nin yolları kısa süre içerisinde beton yol ile kaplanarak hizmete açıldı. Tesis içerisinde 6.500 m2 beton yol yapımı gerçekleştirildi.

Öte yandan Çandarlızade Kavşağı'nda da 450 m2 sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi. Yol çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak yol çalışmaları, önem verdiğimiz konuların başında geliyor. Altyapısı tamamlanan bölgelerde ivedilikle yol çalışmalarımızı da gerçekleştiriyoruz. Hava şartlarının da elverdiği ölçüde, bölgenin şartlarına da uygun olarak beton, asfalt vb. şeklinde yollarımızı yeniliyoruz. Bundan sonra da belirli bir program doğrultusunda yol çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.