TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
BAŞKAN ALBAYRAK'A ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜ
06/02/2020 09:58:58
BAŞKAN ALBAYRAK'A ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜ

Tekirdağ Rotary Kulübü bu yıl "Meslekte Üstün Hizmet" ödülünü Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Sanatçı Ferhat Göçer'e verdi.

            Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın, eşi Gülseren Albayrak ile birlikte izlediği Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Sabahattin Ali'nin "Aldırma Gönül" adlı oyunu, ünlü sanatçı Ferhat Göçer tarafından sahnelenerek Tekirdağlılar tarafından ayakta alkışlandı.

            Oyun sonrası gerçekleştirilen törende Tekirdağ Rotary Kulübü Başkanı Arda Aygor başarılı çalışmalarından dolayı bu yıl Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile Sanatçı Ferhat Göçer'i Meslekte Üstün Hizmet Ödülüne layık gördüklerini belirterek, Albayrak ve Göçer'e plaket takdim etti.

            Meslekte Hizmet Ödülünü daha önce 1998 yılında aldığını ve bu ikinci ödülün kendini daha da onurlandırdığını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Bu ödülü kendim için değil, başkanı bulunduğun 62 Belediye Meclis Üyesi adına ve onları seçen tüm Tekirdağ halkı adına alıyorum" dedi. Sanatçı Ferhat Göçer'e oyunu ve seslendirdiği şarkılarıyla devrimci ruhu bir kez daha yaşattığı için teşekkür etti.

 

 

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.