Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini Genel Sekreter Fatih Ünsal'ın Temsil Ettiği "KANAL İSTANBUL VE DOĞU AKDENİZ KONFERANSI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ"
06/02/2020 21:01:08
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini Genel Sekreter Fatih Ünsal'ın Temsil Ettiği

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Kent Konseyi ve Dayanışma ve Düşünce Topluluğunun ortaklaşa düzenlediği  "Kanal İstanbul ve Doğu Akdeniz" konulu Konferans Ramada Otelde yapıldı.

Tekirdağ Kent Konseyi Başkanı Dr. Yücel Ayaz'ın ev sahipliğini yaptığı, Tekirdağ'lıların büyük ilgi gösterdiği ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini Genel Sekreter Fatih Ünsal'ın temsil ettiği konferansa konuşmacı olarak katılan Emekli Tuğamiral Türker Ertürk akıcı konuşmasıyla izleyenleri Kanal İstanbul ve Doğu Akdeniz konularında bilgilendirdi.

İzleyenlerin sorularını da yanıtlayan Ertürk panele ilgi gösteren Tekirdağlılara teşekkür etti.