Esenler Kırkkepenekli Bağlantı Yolu Yenileniyor
18/02/2020 09:28:44
Esenler Kırkkepenekli Bağlantı Yolu Yenileniyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri Tekirdağ'ın dört bir tarafında beton yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ergene İlçesi'ne bağlı Esenler Mahallesi ile Muratlı İlçesi'ne bağlı Kırkkepenekli Mahallesi arası bağlantı yolunda beton yol serim çalışmaları başladı. Çalışmalar tamamlandığında toplam 55.000 m2'lik beton yol serimi gerçekleştirilmiş olacak. Tekirdağ il genelinde beton yol çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Yol çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Beton yol çalışmalarına özellikle ağırlık veriyoruz. Esenler ile Kırkkepenekli arasındaki bağlantı yolunu da beton yol olarak yeniliyoruz. Yol çalışmalarımız bundan sonra da aralıksız devam edecek" dedi.