TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak Bıyıkali Mahallesinde İçme Suyu Deposu Açılış Törenine Katıldı
21/02/2020 15:46:36
Başkan Albayrak Bıyıkali Mahallesinde İçme Suyu Deposu Açılış Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ tarafından yapımı tamamlanan içme suyu deposu açılış törenine katıldı.

Süleymanpaşa ilçesinin Bıyıkali Mahallesinde gerçekleştirilen törende Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Bıyıkali Mahalle Muhtarı Mestan Aslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende protokol üyeleri tarafından kurdele kesilmesinin ardından konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, Bıyıkali Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek, "200 m³'lük yeni içme suyu deposunun vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim," dedi.

TESKİ tarafından yapımı tamamlanan Süleymanpaşa ilçesi Bıyıkali  Mahallesi 200 m³'lük içme suyu deposundan Biyikali Mahallesine suyu ulaştırma yöntemi olarak suyun yüksek kotlardan daha aşağıdaki kotlara kendi kendine ulaştığı cazibeli sistem kullanıldı. Böylece mahallenin kesintisiz su hizmeti alabilmesi için olası enerji kesintisi durumlarından etkilenmemesi ve enerji tasarrufu sağlanmış olacak.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.