TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
BAŞKAN ALBAYRAK 57.ALAY SANCAK DEVİR TESLİM TÖRENİNE KATILDI
22/02/2020 13:18:08
BAŞKAN ALBAYRAK 57.ALAY SANCAK DEVİR TESLİM TÖRENİNE KATILDI

57. Alay  Yürüyüş Komitesinin düzenlediği temsili sancak devir teslim töreni  Tekirdağ Valiliği Atatürk Anıtı önünde  yapıldı. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım'ın yanısıra  8. Mekanize Tugay Komutanı  Tankçı Kurmay Albay Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı  Kadir Albayrak  komite üyeleri ve vatandaşların  katıldığı  törende anıta çelenk konuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törende konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yürüyüş komitesine her türlü desteğin verileceğini söyledi.

57. Alayın sancağı  Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım tarafından Yürüyüş komitesi Başkanı Hikmet Selim Yılmaz'a teslim edildi.  Komiye başkanı Yılmaz da Vali Yıldırım ile Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a desteklerinden dolayı plaket verdi.

Ortacami'de  şehitler anısına Mevlüt okutuldu ve Büyükşehir Belediyesi tarafından pilav dağıtıldı. Yürüyüş komitesi 13 Martta yola çıkacak ve 18 Mart törenlerinde Çanakkale'de olacak.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.