Başkan Albayrak, Bazı Büyükşehir Birimlerinde İncelemelerde Bulundu
25/02/2020 15:48:32
Başkan Albayrak, Bazı Büyükşehir Birimlerinde İncelemelerde Bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, belediye birimlerini ziyaret ederek bazı incelemelerde bulundu.

Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığına bağlı Arşiv Müdürlüğü'nü ziyaret eden Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin arşivinin bulunduğu depodaki düzenlemelerle ilgili Daire Başkanı Nevim Kaçar'dan bilgi aldı. Daha sonra Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Taşınır Mal İşlemleri Şube Müdürlüğü Ambarını da ziyaret eden Başkan Albayrak, deponun son durumu ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Başkan Albayrak'a incelemelerinde Genel Sekreter Yardımcıları Atabey Baytöre ve Emin Pehlivan da eşlik etti.