Memur ve İşçi Sendikalarından Başkan Albayrak'a Ziyaret
26/02/2020 10:52:43
Memur ve İşçi Sendikalarından Başkan Albayrak'a Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde yetkili durumda bulunan işçi ve memur sendikalarının temsilcileri, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyare ederek bir süre görüştüler.

Tüm Yerel Sen Sendikası Tekirdağ Şube Başkanı Halil Sevil ve Yönetimi, Disk Genel İş Tekirdağ Şube Başkanı Mesut Alak ve Disk Genel İş Sendikası İşyeri Baş Temsilcisi Cengiz Ataklı ve yönetimini makamında kabul ederek görüş alışverişinde bulunan Başkan Albayrak, sendika temsilcilerinin ziyaretlerinden memnuniyet dudyuğunu ifade ederek, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak sendikalara büyük değer veriyoruz. Yaptığımız toplu sözleşmelerde de bunu çok net bir şekilde gösterdik. Sendikalarımızla her zaman iyi bir diyalog içerisindeyiz" dedi.

İşçi ve Memur sendikalarının temsilcileri de, kendilerine verdiği desteklerden dolayı Başkan Albayrak'a teşekkür ettiler.