Başkan Kadir Albayrak'ın Regaip Kandili Mesajı
27/02/2020 10:33:47
Başkan Kadir Albayrak'ın Regaip Kandili Mesajı

Rahmeti ve bereketi bol üç ayların habercisi olan Regaip Kandilini, birlik, beraberlik ve kardeşlik iklimi içerisinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Hicri takvime göre Recep ayındaki ilk perşembeyi cumaya bağlayan gecede kutladığımız Regaip Kandili, yüksek manevi duygular içerisinde ruhlarımızı kötülüklerden arındırdığımız, ibadetlerimizi yerine getirdiğimiz, dua ettiğimiz ve her türlü istek ve dileğimizi yüce Rabbimize yönelttiğimiz bir gecedir.

Sevgi, barış ve kardeşlik dini olan İslamiyet'te çok önemli bir yeri olan Regaip Kandili, manevi duygularımızın gelişmesine ve inanç dünyamızın zenginleşmesine vesile olmaktadır.

Rahmet ve bereketin sağanak olup yağdığı Regaip Kandilini kutluyor, bu mübarek gecenin başta Tekirdağlı vatandaşlarımız olmak üzere, halkımıza ve tüm İslam âlemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı