Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TEKPARK Ulaşım A.Ş.'den Önemli Duyuru
24/02/2020 13:33:52
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TEKPARK Ulaşım A.Ş.'den Önemli Duyuru

Süleymanpaşa ilçesindeki toplu taşımacılık hizmetini 3 Mart 2020 tarihinden itibaren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TEKPARK Ulaşım Anonim Şirketi tarafından gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Süleymanpaşa ilçesinde kullanılan TE-TAŞ A.Ş.'ye ait kartlar geçersiz olacak.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TEKPARK Ulaşım A.Ş'den konu ile ilgili yapılan açıklamada, "3 Mart 2020 tarihinden itibaren Süleymanpaşa ilçemizde toplu taşımacılık hizmeti, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TEKPARK Ulaşım Anonim Şirketimiz tarafından yapılacak olup, 2 Mart 2020 tarih ve mesai saati sonu itibariyle TE-TAŞ A.Ş.'ye ait kartlar geçersiz olacaktır. Vatandaşlarımızın belirli bir süre nakit ile toplu taşımacılık hizmetimizden faydalanması mümkün olacaktır. Ayrıca, vatandaşlarımızın kart sahibi olması için Süleymanpaşa ilçe terminalinde bulunan TEKPARK Ulaşım Anonim Şirketi ofisimizde toplu taşımacılığa ait kart hizmeti verilmektedir," denildi.