Başkan Albayrak'tan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı'na Ziyaret
02/03/2020 13:56:23
Başkan Albayrak'tan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı'na Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata'yı makamında ziyaret etti.

TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz'ün de yer aldığı ziyarette, ilçede TESKİ tarafından yapılacak olan altyapı çalışmalarıyla ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, Tekirdağ için çalışmaya devam ettiklerini belirterek, "Marmaraereğlisi turizm açısından en önemli ilçelerimizden biri. Özellikle yaz aylarında ilçemizin nüfusunda artış görüyoruz. TESKİ tarafından yapılacak olan altyapı çalışmaları ile Marmaraereğlisi'nin önemli bir ihtiyacı daha karşılanmış olacak." dedi.