BAŞKAN ALBAYRAK ENGELSİZ YAŞAM DERNEĞİNİN KADINLAR GÜNÜ PROGRAMINA KATILDI
10/03/2020 09:14:35
BAŞKAN ALBAYRAK ENGELSİZ YAŞAM DERNEĞİNİN KADINLAR GÜNÜ PROGRAMINA KATILDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak eşi Gülseren Albayrak ile beraber Süleymanpaşa Engelsiz Yaşam Derneği tarafından düzenlenen Kadınlar Günü programına katıldı. Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezinde düzenlenen ve Süleymanpaşa Kaymakamı Harun  Kaya  ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunları'ın da  ilgiyle izlediği programa Tekirdağlı kadınlar büyük ilgi gösterdi.

Dernek üyelerinin oynadığı  ve kadınların maruz kaldığı şiddeti konu alan tiyatro  gerçek tiyatrocuları aratmadı. Duygusal anların da yaşandığı gecede şiirler okundu ve Kadın Cinayetlerini önleme platformu Başkanı Mine Engin Tekay tarafından da Türkiye ve Tekirdağ'da işlenen kadın cinayetleriyle ilgili bilgiler verildi.