Özel Çerkezköy Gündüz Bakımevi'nde 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün yıldönümünü kutlandı.
13/03/2020 13:58:11

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Özel Çerkezköy Gündüz Bakımevi'nin minik öğrencileri 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün yıldönümü nedeniyle düzenlenen programda hep birlikte gür sesle İstiklal Marşı'nı okudular.

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün 99. Yılı nedeniyle Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde program düzenlendi. Programda minik öğrenciler hep birlikte İstiklal Marşı'nı okudular ve ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektiler.

"RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ"

Konu hakkında bilgilendirme yapan Kuruluş Müdürü Ezgi İpek; "Türk milletinin bağımsızlığının sembolü olan İstiklal Marşımızın kabulünün 99. Yıldönümü kutlu olsun. Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve bu toprakları vatan kılan Başkomutanımız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını canlarını feda eden tüm Mehmetçiklerimizi, rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi. Öğrenciler daha sonra saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı'nı hep birlikte gür bir sesle okudular.