BAŞKAN ALBAYRAK DEVAM EDEN VE PLANLANAN YATIRIMLARLA İLGİLİ BİLGİ ALDI
16/03/2020 11:23:57
BAŞKAN ALBAYRAK DEVAM EDEN VE PLANLANAN YATIRIMLARLA İLGİLİ BİLGİ ALDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Fen İşleri Dairesi binasında gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına katıldı.

Genel Sekreter Fatih Ünsal'ın yanısıra, Genel sekreter Yardımcıları Atabey Baytöre, Emin Pehlivan, Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan, Sertaç Balyemez ile yatırımcı Daire Başkanları ve Şube Müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda Başkan Albayrak 11 İlçede inşaatı devam eden ve planlanan yatırımlarla ilgili değerlendirme toplantısı  yaptı.

Projelerin detaylı olarak  masaya yatırıldığı toplantıda Başkan Albayrak yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.