TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Büyükşehir, Koronavirüse Karşı Vatandaşları Bilgilendiriyor
17/03/2020 15:07:10
Büyükşehir, Koronavirüse Karşı Vatandaşları Bilgilendiriyor

Yurt genelinde halk sağlığını tehdit eden yeni tip koronavirüs salgınına (Kovid-19) karşı tüm olanaklarını seferber eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, koronavirüse karşı alınması gereken tedbirler konusunda da vatandaşları bilgilendiriyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sıklıkla kullandığı toplu yaşam alanlarını dezenfekte ederken bir yandan da dağıttığı broşürlerle vatandaşlarını virüse karşı bilgilendiriyor. Koronavirüsün belirtileri ile alınması gereken tedbirlerin detaylıca anlatıldığı bilgilendirme afişleri zabıta ekiplerince esnafların dükkanlarına ve vatandaşların sık kullandığı ve görebileceği alanlara asılıyor. Aynı zamanda belediye sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımlarla da vatandaşların hızlı bir şekilde bilgilendirilmesi sağlanıyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Koronavirüse karşı tüm olanaklarını seferber ettiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Çalışanlarımız ve vatandaşlarımızın virüsten korunması için dezenfekte çalışmalarından bilinçlendirme çalışmalarına kadar tüm çalışmalarımızı bu noktada yoğunlaştırmış durumdayız. Tüm vatandaşlarımızından, virüsten korunma kurallarına titizlikle uymalarını rica ediyorum. Hep birlikte bu salgın tehlikesinin üstesinden geleceğimize inanıyorum" dedi.

Öte yandan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri, 81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan ve Ticaret İl Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen fahiş fiyat artışı denetimlerine de eşlik ediyor.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.