18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Çelenk Töreni Gerçekleştirildi
18/03/2020 09:49:10
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Çelenk Töreni Gerçekleştirildi

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Tarihi Valilik Binası Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Törende, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak tarafından Atatürk anıtına çelenk konuldu, saygı duruşu yapılarak İstiklal Marşı okundu. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım'ın şeref defterini imzalamasının ardından çelenk töreni sona erdi. Törene,Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, CHP Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel Saygın'ın yanı sıra kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar da katıldı.