BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN EVİNDE KAL KAMPANYASINA DESTEK
20/03/2020 11:51:01
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN EVİNDE KAL KAMPANYASINA DESTEK

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi son aylarda dünyanın gündemine oturan ve hızla yayılmaya başlayan Korona Virüsünün Türkiye'de de yayılmaması için gerekli tedbirleri almayı sürdürüyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın talimatıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığı Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler Süleymanpaşa Hükümet Caddesi, Hüseyin Pehlivan Caddesi ve Çorlu merkezindeki Omurtak Caddesinde bulunan  Büyükşehir Belediyesine ait oturma banklarını topluyor.

Vatandaşların  herhangi bir bulaşıcı hastalığa maruz kalmamaları  için bankların  toplandığını belirten yetkililer hastalık tehlikesi bitene kadar bankların konulmayacağını söylediler ve "Evinde Kal Türkiye kampanyasına "Evinde Kal Tekirdağ" olarak destek verdiklerini belirttiler.