Başkan Kadir Albayrak'ın 21 Mart Nevruz Bayramı Mesajı
21/03/2020 09:56:49
Başkan Kadir Albayrak'ın 21 Mart Nevruz Bayramı Mesajı

Baharın gelişini, doğanın canlanışını müjdeleyen Nevruz Bayramı, umutlarımızı tazeleyen, mutluluğumuzu arttıran ve yüreklerimizi yaşama sevinciyle dolduran bir gündür.

Kültür ve geleneğimizde önemli bir yeri olan Nevruz Bayramı, bolluk, bereket, sağlık ve mutluluğun simgesidir. Binlerce yıldır Dünya'nın pek çok farklı yerinde kutlanan Nevruz Bayramı, bizleri hayata daha sıkı bağlarken toplumsal bağlarımızın da güçlenmesine vesile olmaktadır.

Tüm dünyayı etkisi altına alan salgına karşı milletçe mücadele ettiğimiz böyle bir dönemde, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günlere hep beraber kavuşabilmek dileğiyle tüm halkımızın Nevruz Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı