Kırkkepenekli Mahallesi ile Muratlı Çevre Yolu Arası Bağlantı Yolu Beton yol Olarak Yenilendi
24/03/2020 13:20:17

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bir yandan tüm Dünyayı etkisi altına alan ve insan sağlığını tehdit eder boyutlara ulaşan Koronavirüs Salgını ile mücadele etme, dezenfeksiyon ve virüsten korunma konusunda halkı bilgilendirme çalışmalarına aralıksız devam ederken diğer çalışmalarını da aksatmadan sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi ekipleri Tekirdağ'ın dört bir tarafında beton yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Muratlı İlçesi'ne bağlı Kırkkepenekli Mahallesi ile Muratlı Çevre Yolu arası arası bağlantı yolunda devam eden beton yol serim çalışmaları tamamlandı. Çalışmalar sonucunda toplam 28.500 m2'lik beton yol serimi gerçekleştirilerek yol hizmete açıldı. Tekirdağ il genelinde beton yol çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Yol çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Beton yol çalışmalarına özellikle ağırlık veriyoruz. Kırkkepenekli Mahallemiz ile Muratlı Çevre Yolu arasındaki bağlantı yolunu da tamamladık ve beton yol olarak yenileyerek halkımızın hizmetine açtık. İhtiyaçlar ve planlamalar doğrultusunda yol çalışmalarımız bundan sonra da aralıksız devam edecek" dedi.