Hizmet, Proje ve Yatırımlarla 1 Yılımızı Geride Bıraktık
01/04/2020 11:33:19
Hizmet, Proje ve Yatırımlarla 1 Yılımızı Geride Bıraktık

"Sevdamız Tekirdağ" diyerek çıktığımız hizmet yolunda Büyükşehir Belediyemizin 6'ncı, 2019-2024 hizmet dönemimizin ise 1'inci yıl dönümünü geride bırakırken, ilk günkü heyecanımızı kaybetmeden çalışmaya devam ediyoruz.

31 Mart 2019 Yerel Seçiminde, yeniden seçilerek güven tazeleyen ve ilk kez seçilen çok değerli ilçe belediye başkanımızı, Büyükşehir Belediyemizin karar süreçlerinde söz sahibi olan kıymetli belediye meclis üyelerimizi ve bizleri bu görevlere getiren ve başarılarımızın gerçek mimarı olan halkımıza teşekkür ediyorum.

Ülke olarak içinde bulunduğumuz bu zor dönemi el ele vererek ve birlikte mücadele ederek geride bırakacağız.

Her şey Tekirdağ için.

Kadir ALBAYRAK