Şehirlerarası Otobüs Terminalinde Büyükşehir Belediyesi Personelince Ateş Ölçümü Yapılıyor
01/04/2020 15:33:20

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı personeli, Koronavirüs tedbirleri kapsamında Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde şehirlerarası yolculuk yapacak olan vatandaşların ateş ölçümlerini yapıyor.

Şehir dışından gelen yolcuların yanı sıra şehir dışına gidecek olan vatandaşların da seyahat izin belgelerini almak için başvuruda bulundukları esnada ateş ölçümleri gerçekleştiriliyor.

Vücut sıcaklık değerleri yüksek olanlar Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı personeli tarafından gerekli tetkik ve muayenelerin yapılması için sağlık kuruluşlarına yönlendiriliyor.