Aile Sağlığı Merkezleri, Eczaneler, Mahalleler, Otobüsler Dezenfekte Ediliyor
26/03/2020 15:02:03
Aile Sağlığı Merkezleri, Eczaneler, Mahalleler, Otobüsler  Dezenfekte Ediliyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin COVİD-19 salgını ile mücadele kapsamındaki çalışmaları 7/24 devam ediyor. COVİD-19 salgınının ülkemizde yayılımının en aza indirilmesi amacıyla; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak bu salgınla mücadeleye yönelik 11 ilçemizde ekiplerimizle, sorumluluğumuz dahilindeki mahallelerimizde yürüttüğümüz dezenfeksiyon çalışmaları rutin olarak devam ediyor.

Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Tetus araçları, minibüsler ve ticari araçlarda da dezenfeksiyon çalışmaları aralıksız olarak sürdürülüyor.

ASM ve Eczaneler Defenfekte Ediliyor

Coronavirüs tehdidi oluşmaya başladığı ilk andan itibaren Covid-19 salgınından halkımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı 11 ilçemizde faaliyet gösteren Aile Sağlığı Merkezlerinin ve Eczanelerin dezenfeksiyon çalışmalarını düzenli olarak titizlikle sürdürmektedir.

Köylerde de Dezenfeksiyon Çalışmaları Sürüyor

Coronavirüs (Covid-19) salgınından ülkemizi ve vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek için; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak yürütülen çalışmalar dahilinde  Süleymanpaşa ilçemizde 57, Malkara İlçemizde 56, Muratlı ilçemizde 16, Ergene ilçemizde 17 ve Hayrabolu ilçemizde 26 Mahallemizin meydan, park-oyun grupları ve duraklarında dezenfeksiyon çalışmaları uygulanmış olup işlemler 11 ilçemizde rutin olarak devam edecektir.