TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Toplu Taşıma Araçlarında Koronavirüs Tedbirleri Alınmaya Devam Ediyor
27/03/2020 13:30:32
Toplu Taşıma Araçlarında Koronavirüs Tedbirleri Alınmaya Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, tüm Dünyayı etkisi altına alan ve insan sağlığını tehdit eder boyutlara ulaşan Koronavirüs salgınından korunma ve tedbir amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

COVİD 19'dan korunmak amacıyla Tekirdağ Toplu Ulaşım Sistemi dahilindeki araçlarda fiziki oturma mesafesi uygulaması başlatıldı. Sosyal mesafenin korunması amacıyla yan yana olan çiftli koltuklar teke düşürüldü. Alınan tüm tedbirlerin vatandaşların sağlığını korumak amacıyla yapıldığını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak halkımızın sağlığı herşeyden önemli. İnsanlarımızın etkileşim halinde olduğu yerlerin başında gelen toplu taşıma araçlarımızda da bir takım tedbirler alıyoruz. Alınan tüm tedbirlere halkımızın hassasiyet göstermesini önemle rica ediyorum. Koronavirüs alacağımız önlemlerden daha güçlü değildir. Hep birlikte bu salgının da üstesinden geleceğiz" dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ve TEKULAŞ A.Ş. ekipleri tarafından COVİD 19 korunma ve tedbirleri kapsamında, Çorlu ve Süleymanpaşa ilçelerindeki otobüslerde yolculuk eden vatandaşların, gün boyu ve belli aralıklarla ateşleri ölçülüyor. Ekipler ayrıca vatandaşlara COVİD 19'dan korunmak amacıyla uyulması gereken hijyen kuralları ile ilgili uyarıda bulunuyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı gerçekleştirdiği bir diğer çalışma ile vatandaşların daha güvenli yolculuk yapmasını sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Tekirdağ toplu ulaşım sistemi dâhilindeki araçlara Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından el dezenfektanları monte edildi. Böylece vatandaşlarımız araçlarda el hijyenlerini sağlamış olacaklar.

Öte yandan, Tekirdağ Toplu Ulaşım Sistemi dahilindeki araçların dezenfekte işlemleri de rutin olarak devam etmektedir.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.