TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Yapımı devam eden Şehir Hastanesi bağlantı yolları inşaatına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri tarafından yapımına başlanıldı.
03/04/2020 14:12:10
Yapımı devam eden Şehir Hastanesi bağlantı yolları inşaatına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri tarafından yapımına başlanıldı.

Yapımı devam eden Şehir Hastanesi bağlantı yolları inşaatına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri tarafından yapımına başlanıldı. Salgın hastalık nedeni ile çalışmaların kontrollü olarak yürütüldüğü bu günlerde Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi yol yapım çalışmalarını kontrollü olarak yürütmektedir. Şehir merkezi, Malkara, Hayrabolu, Şarköy, Muratlı yönünden gelecek hastaların hastaneye girişlerini kolaylaştıracak olan yollar Büyükşehir Belediye Meclisince yol ağına alınarak, yol yapımına başlanmıştır. Söz konusu yol, yeni yerleşkesine taşınan Fen işleri dairesi başkanlığı ile diş hastanesininde ulaşımında büyük kolaylık sağlayacaktır. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için gerekli hassasiyet gösterilmektedir. Çalışmalarımız Şuan Çağlar Sokak üzerinde devam etmektedir. Yol projesi Büyükşehir Fen İşleri Dairesince yapılmış olup kamulaştırma çalışmaları yürütülmektedir. Çalışmalarımız ilerledikçe gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.