Başkan Kadir Albayrak'ın Berat Kandili Mesajı
07/04/2020 10:07:05
Başkan Kadir Albayrak'ın Berat Kandili Mesajı

Mübarek Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandiline ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Şaban ayının 14. gününü 15. gününe bağlayan gece olan Berat Kandili, günahların affedildiği, inananların ihsana çıktıkları ve rahmet kapılarının açıldığı bereketli bir gecedir.

Dinimizde önemli bir yeri olan Berat Kandili, sevgi, barış, kardeşlik ve yardımlaşma gibi duyguları en güzel şekilde yaşamamıza vesile olmakta ve bizleri Ramazan ayına hazırlamaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle Berat Kandilini kutluyor, bu mübarek gecenin ülkemize ve tüm İslam âlemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı